Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Acer Professional 246HLymdr

60.96 cm (24 ") LED, 1920x1080, 16.7Ml, 5ms, 100000000:1, 250 cd/m², 3.44kg € 156,04 Acer

Acer

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Acer - Acer Professional 246HLymdr
Productinformatie
Categorie Beeldschermen
Artikelnummer

UM.FB6EE.009

EAN/UPC

4712196649937

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving

Acer 246HLymdr, Professional. Beeldschermdiagonaal: 60,96 cm (24"), Responstijd: 5 ms, Helderheid: 250 cd/m². Kleur van het product: Zwart. Ingangsspanning: 110 - 220V. EPEAT compliance: Goud, Certificering: TCO 6.0. Breedte: 56,7 cm, Diepte: 22,12 cm, Hoogte: 38,55 cm

Aanpasbaar
Met bepaalde monitoren uit de Professional-serie ontdekt u de hoek die perfect voor u is. U kunt de monitoren kantelen, draaien en de hoogte aanpassen, zodat u de optimale stand krijgt voor langdurig kijkplezier. Het ergonomische ontwerp staat mooi op uw bureau of op een andere plaats. Deze monitoren kunt u aan de muur bevestigen, zodat u een helder beeld hebt en ruimte bespaart.

Overtuigend
Richt u meer op uw taken met de superieure beeldverhoudingen en ultrasnelle respons van de monitoren uit de Professional-serie. IPS-technologie (In-Plane Switching) biedt een consistent zicht vanuit wijde hoeken, een snellere responstijd voor minder vermoeide ogen, realistischere kleuren en een stabiel beeld dat geen schaduw geeft wanneer het scherm wordt aangeraakt.

Voorbereid
Dankzij de vele poorten kunt u sneller en productiever samenwerken met anderen. De monitoren uit de Professional-serie kunt u aansluiten op een groot aantal apparaten, zoals notebooks, tablets en grote tv-schermen, dankzij de VGA-, DVI-, HDMI®-, USB- en zelfs DisplayPort™-aansluitingen.

Milieuvriendelijk
Monitoren uit de Professional-serie voldoen aan de RoHS-normen (beperking van schadelijke stoffen) en bevatten geen kwik. Dankzij de geavanceerde Acer EcoDisplay-technologieën en de witte LED-achtergrondverlichting bespaart u tot 68% energie, waardoor u de kosten verlaagt en het milieu minder belast. Acer gebruikt recyclebaar verpakkingsmateriaal om de belasting van het milieu verder te verminderen.

EPEAT® is een allesomvattende milieubeoordeling (van wieg-tot-graf-benadering) die ondersteunt bij het kiezen van groenere computers en andere elektronische apparatuur. Bij EPEAT® geregistreerde elektronische producten voldoen aan milieu-eisen, gebaseerd op ANSI-standaarden. Voor iedere eis is gespecificeerd hoe een fabrikant compliance moet demonstreren. De EPEAT Gold-beoordeling houdt in dat het product aan alle verplichte eisen voldoet en aan meer dan 75% van de optionele criteria tegemoet komt.