Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

Acer Professional B226WL

B226WL, 55.88 cm (22 ") , 1680 x 1050, 60Hz, 250cd/m2, DVI, VGA, DisplayPort, VESA € 191,43 Acer

Acer

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Acer - Acer Professional B226WL
Productinformatie
Categorie Beeldschermen
Artikelnummer

UM.EB6EE.001

EAN/UPC

4712196640514

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving

Acer B226WL, Professional. Beeldschermdiagonaal: 55,88 cm (22"), Responstijd: 5 ms, Helderheid: 250 cd/m². Kleur van het product: Grijs. VESA-standaard: 100 x 100 mm, Hoek schuine stand: -5 - 35°, In hoogte verstelbaar: 15 cm. Ingangsspanning: 110 - 220V, Stroomverbruik (in standby): 0,45W, Typisch stroomverbruik: 24,2W. EPEAT compliance: Goud, Certificering: TCO 6.0

Flexibel

Het beeldscherm is niet alleen kantel- en draaibaar, maar tevens in hoogte verstelbaar, zodat u hem perfect naar wens kunt afstellen. De standaard is bovendien deels magnetisch en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld paperclips. Uw bureau is nog nooit zo netjes geweest! Deze beeldschermen zijn aan de wand te bevestigen, voor goed beeld en meer ruimte.

Connectief

Dankzij de vele poorten kunt u sneller en productiever samenwerken met anderen. Op beeldschermen uit de Professional-serie kunt u een groot aantal apparaten aansluiten, zoals notebooks en tablets, dankzij VGA, DVI, HDMI®, USB 3.0, DisplayPort™ en MHL-poorten.

Milieuvriendelijk

Beeldschermen uit de Professional-serie voldoen aan de RoHS-normen (beperking van schadelijke stoffen) en bevatten geen kwik. Daarnaast bespaart u veel energie dankzij het geavanceerde Acer EcoDisplay-design met witte LED-achtergrondverlichting. Meer dan 10% van de materialen die in de beeldschermen zijn gebruikt, is geproduceerd met PCR-plastic (post-consumer recycled), waardoor de belasting van het milieu verder wordt verminderd.

Een blik op succes

Beeldschermen uit de Professional-serie leveren dynamische en energieke beelden, ideaal voor gebruik op kantoor, in de bibliotheek en in computerlokalen. Deze beeldschermen zijn uitgerust met milieuvriendelijke technologieën waarmee u energie en kosten bespaart. Ze zijn ergonomisch verantwoord met een slanke en strakke look.

EPEAT® is een allesomvattende milieubeoordeling (van wieg-tot-graf-benadering) die ondersteunt bij het kiezen van groenere computers en andere elektronische apparatuur. Bij EPEAT® geregistreerde elektronische producten voldoen aan milieu-eisen, gebaseerd op ANSI-standaarden. Voor iedere eis is gespecificeerd hoe een fabrikant compliance moet demonstreren. De EPEAT Gold-beoordeling houdt in dat het product aan alle verplichte eisen voldoet en aan meer dan 75% van de optionele criteria tegemoet komt.