Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

ASUS Z170-PRO

Intel Z170, 4 x DIMM, DDR4, USB 3.1, SATA 3, 128Mb, ATX € 181,68 Asus

Asus

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
Asus - ASUS Z170-PRO
Productinformatie
Categorie Intel S1151 (Nieuw)
Artikelnummer

90MB0M10-M0EAY0

EAN/UPC

4712900211948

Beschrijving

ASUS Z170-PRO. Ondersteunde geheugen types: DDR4-SDRAM, Geheugen slots type: DIMM, Geheugen kanaal: Duaal. Processorfamilie: Intel, Compatibele processors: Celeron, Core i3, Core i5, Core i7, Pentium, Processor socket: LGA1151. Ondersteunde HDD aansluitingen: M.2, SATA III. LAN controller: Intel I219-V, Ethernet interface type: Gigabit. Component voor: PC, Moederbord chipset familie: Intel, Chipset moederbord: Intel Z170

Overklokken op uw manier
Met één klik overklokken en koelen, klaar!
Behaal prestaties, efficiëntie, digitale stroomtoevoer, ventilatorregeling en zelfs netwerk- en audioafstemming op maat voor u.
Met 5-weg optimalisering beschikbaar vergt het slechts één klik om complexe instellingen af te stemmen - voor directe, zeer controleerbare prestatieverbeteringen! Onze exclusieve technologie optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem op basis van real-time gebruik - voor superieure CPU-prestaties plus dagelijkse energiebesparing, uiterst stabiele digitale voeding, koele en stille ventilatoren en zelfs netwerken en audio-instellingen die zijn afgestemd op de gebruikte applicaties. Kortom, 5-weg optimalisatie waarborgt dat de pc ideaal is voor gaming, entertainment, productiviteit...eigenlijk gewoon voor alles!

OC Design - ASUS Pro Clock-technologie
Een eigen base-clock (BCLK) generator ontworpen voor 6e generatie Intel® processors die overklokte base-clock frequenties mogelijk maken tot of zelfs hoger dan 400MHz*. Deze maatoplossing werkt nauw samen met de ASUS TurboV Processing Unit (TPU), om de overklokcontrole over het voltage en de basisklok te verbeteren - wat leidt tot een spannende nieuwe manier om de prestaties tot extreme hoogten te tillen.

DDR4 overklokken - hoe hoger, hoe beter
2e generatie ASUS T-topologie maakt het mogelijk om DDR4-geheugen te overklokken naar nieuwe hoogten: meer dan DDR4-3866MHz met alle geheugenslots bezet. Met een aangepaste tracé lay-out voor minder overspraak en koppelingsgeluid, waarborgt onze tweede generatie T-topologie in tijd uitgelijnde signaaloverdracht, voor betere stabiliteit en compatibiliteit van het geheugen.

Native M.2/NVMe PCIe RAID-ondersteuning voor zeer hoge opslagsnelheden!
Niet tevreden met de lees/schrijfsnelheden van een enkel opslagapparaat? Kies dan voor snelheid en creëer een RAID 0-array met twee PCIe opslagstations, en profiteer van razendsnelle gegevensoverdracht!

Uiterst hoge overdrachtssnelheid
Hoge opslagsnelheid met SATA Express
De huidige SSD's verbruiken tot 550MB/s, wat dicht bij het verzadigingspunt ligt voor SATA 6Gbit/s verbindingen. Achterwaarts compatibel met maximaal twee SATA-schijven, is SATA Express de volgende-generatie connectiviteitsstandaard - die waarborgt dat gebruiker en systeem niet achterblijven.

Verhoog de snelheid naar 32Gbit/s met on-board M.2
Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.

Ultieme USB 3.1-snelheid met Type-C on-board
De ASUS z170-PRO is voorzien van de nieuwste Intel® USB 3.1-controller voor in totaal 16Gbit/s USB 3.1 bandbreedte! Met zowel USB 3.1 Type A als omkeerbare USB 3.1 Type-C poorten voor compatibiliteit en gemak, ervaren gebruikers gegevensoverdrachtssnelheden tot 10Gbit/s - oftewel tweemaal zo snel als USB 3.0. USB 3.1 is volledig achterwaarts compatibel met bestaande USB- apparaten, en gebruikers zijn helemaal klaar voor het razendsnelle USB 3.1. Bovendien versnelt de ASUS-exclusieve USB 3.1 Boost-technologie de USB 3.1-prestaties automatisch nog verder!

Door de media geprezen UEFI BIOS
De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

Gamen vol vertrouwen
Perfecte audio om
volledig op te gaan in het spel

Intel Ethernet
Hogere doorvoer, lager CPU-gebruik en geweldige gaming-ervaringen
De Z170-PRO is voorzien van de allernieuwste Intel® Ethernet, voor snellere, meer vloeiende gaming - altijd. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer. Dit vermindert de processorbelasting aanzienlijk, zodat er meer vermogen overblijft voor het spel en de gameplay!

Turbo LAN
Netwerkoptimalisatiesoftware voor aanpasbare pakket prioritering
Turbo LAN met cFosSpeed traffic-shaping technologie voegt nog meer ondersteuning toe om vertraging tegen te gaan, plus een intuïtieve gebruikersinterface. Verminder lag zonder kennis van zaken - met tot wel 1,45x! Tweakers kunnen de Advanced-modus gebruiken voor hardcore afstellingen.

LANGuard
Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.
ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van
signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.

Vloeiend entertainment
Altijd en overal totale controle, met Wi-Fi GO!
Wi-Fi GO! geeft volledige controle over de pc - zelfs wanneer men niet thuis is. Toegang tot thuis vergeten bestanden, en vanaf vrijwel elke locatie op de pc werken. Beheer bovendien met slechts één klik alle openbare clouds, of synchroniseer bestanden tussen de pc en andere apparaten!

Extreme stabiliteit
Marktleidende 5X Protection II maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en strenge normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen via allround bescherming. Voor gebruikers betekent dit uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds toonaangevende moederbordenmerk.

Eenvoudige pc-zelfbouw
DHZ is geweldig!
Wij begrijpen hoe computers worden gebruikt. Van montage, systeeminstellingen en controle tot firmware en hardware- updates - bij ons draait het er allemaal om dat het leven van gebruikers gemakkelijker wordt. Daarom zullen we altijd nieuwe en spannende DHZ- mogelijkheden blijven ontwikkelen om pc-zelfbouw gemakkelijk, leuk en probleemloos te maken!

Intel CPU en chipset kenmerken
Intel® Z170 Express-chipset
De Intel® Z170 Express is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 6e generatie Intel LGA1151 Core™ i7/Core i5/Core i3/Pentium®/Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de Z170 een maximum van tien USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbit/s-poorten, 32Gbit/s M.2 en PCIe 3.0 lane snelheid ondersteuning voor het sneller ophalen van gegevens. Bovendien ondersteunt de Intel Z170 Express ook geïntegreerde graphics (iGPU) functies, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels nieuwste geïntegreerde grafische prestaties.

Klaar voor 6de generatie Intel LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors
Dit moederbord ondersteunt 6e generatie Intel Core™ i7/i5/i3/Pentium/Celeron processors in de LGA1151 - uitvoering, met geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, 2-kanaals (4 DIMM's) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes, voor geweldige grafische prestaties.

<b>Hogere prestaties wanneer u het nodig hebt</b> Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 versnelt de prestaties van de processor en de grafische prestaties door de werkfrequentie te verhogen als er onder de specificatiegrenzen gewerkt wordt. De maximale frequentie varieert afhankelijk van de werklast, hardware, software en de algehele systeemconfiguratie.