Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

HP Officejet 5740 e-AiO

HP Officejet 5740 e-All-in-One Printer € 126,84 € 126,83 HP

HP

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
HP - HP Officejet 5740 e-AiO
Productinformatie
Categorie Printer/Scanner/Copier
Artikelnummer

B9S79A#BHC

EAN/UPC

0888182569504 / 1092014032138 / 9092014023305 / 8881825695044

Verpakkingseenheid 1
Beschrijving

HP 5740 e-AiO, Officejet. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Kleur, Kopiëren: Kleur. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 12 ppm, Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 8 ppm. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI, Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 21 cpm, Kopieersnelheid (standaard, kleur, A4): 19 cpm. Optische scanresolutie: 1200 x 1200 DPI, Max. scangebied: 216 x 297 mm, Soort scanner: Flatbed. Faxresolutie: 300 x 311 DPI, Verzendsnelheid fax: 4 sec/pagina, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s

Overview
Het hele gezin kan creatief zijn met deze geavanceerde e-All-in-One die documenten van laserkwaliteit en foto's van studiokwaliteit produceert. Als u mobiel afdrukt, kunt u heel eenvoudig afdrukken vanaf een smartphone, tablet of computer met internetverbinding.1

Features
Druk thuis, op het werk of onderweg documenten en foto's af vanaf al uw mobiele apparaten.1 Via een vaste en draadloze netwerkinterface3 en NFC touch-to-print blijft u verbonden met uw mobiele apparaten en uw notebook met internetverbinding.4

• Kies de eenvoudigste manier om af te drukken vanaf uw smartphone of tablet met of zonder router of lokaal draadloos netwerk.2 Druk af door slechts één druk op de knop op een NFC-compatibel apparaat.


Voer thuis en op het werk snel meerbladige kopieer-, scan- en faxtaken uit met deze fraaie, stijlvolle HP Officejet e-All-in-One die aan al uw wensen voldoet. Druk in een handomdraai schitterende professionele foto's en documenten af van laserkwaliteit.

• Druk documenten af met heldere, professionele kleuren en scherpe tekst van laserkwaliteit – perfect voor elke situatie.


Wees zuinig met grondstoffen, bespaar papier en verhoog de productiviteit met deze krachtige, efficiënte en voordelige all-in-one.

• Ga naar de printer om foto's en documenten te bewerken en af te drukken op het 2,66-inch (6,75-cm) touchscreen.


Bespaar energie zonder concessies aan de prestaties met deze ENERGY STAR®-gekwalificeerde e-All-in-One.

• Bespaar energie met een ENERGY STAR®-gekwalificeerde e-All-in-One.


1Om lokaal af te drukken moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Voor remote afdrukken hebt u een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Mogelijk zijn een app of software en registratie van een HP ePrint account vereist. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www8.hp.com/nl/nl/campaigns/mobility/overview.html.

2In vergelijking met inkjetprinters en all-in-ones voor kantoor/consumenten onder €399 (exclusief BTW) vanaf april 2014. Download de app als u de printer wilt configureren. Om lokaal af te drukken moeten het mobiele apparaat en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Voor remote afdrukken hebt u een internetverbinding met een HP webprinter nodig. Mogelijk hebt u een app of software nodig en moet het HP ePrint-account worden aangemeld. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op http://www8.hp.com/nl/nl/campaigns/mobility/overview.html.

3De draadloze prestaties zijn afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk met een 2,4-GHz router.

4Requires a compatible NFC-printing-enabled mobile device. For a list of compatible NFC-printing-enabled mobile devices, see hp.com/go/nfcprinting

Garantie: Eén jaar garantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijke vereisten.

Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.