Inloggen Inloggen
Uitgebreid Zoeken zoeken

HP Officejet Pro X451dw

HP Officejet Pro X451dw Printer € 282,32 HP

HP

Favorieten E-mail Afdrukken + - Bestel
HP - HP Officejet Pro X451dw
Productinformatie
Categorie Printer/Scanner/Copier
Artikelnummer

CN463A#A81

EAN/UPC

0887111508003

Beschrijving

HP Pro X451dw, Officejet. Gebruiksindicatie (maximaal): 50000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 2400 x 1200 DPI, Standaard printertalen: PCL 5c, PCL 6, PostScript 3. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 55 ppm, Resolutie in kleur: 2400 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 55 ppm. Intern geheugen: 512 MB. Standaard uitvoercapaciteit: 300 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, Typen printmedia: verbinding-papier, Enveloppen, Labels, Matpapier, Fotopapier, Normaal papier, Gerecycled papier, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4, A5, A6

Werkgroepen werken efficiënter met deze uiterst productieve draadloze printer van een nieuwe generatie. Met HP PageWide technologie maakt u professionele kleurenprints tot tweemaal sneller1 voor de helft van de prijs per pagina van kleurenlasers[2 ].

Print tot tweemaal sneller1 voor de helft van de prijs2 van lasertechnologie.

• Produceer hoogwaardige prints met originele HP inkt voor een 50% lagere prijs dan met kleurenlaser.2


Deze eenvoudig te beheren printer biedt werkgroepen de kracht om meer te doen.

• Snelle, gemakkelijke toegang tot tools en taken via het handige bedieningspaneel en het heldere grafische display.


Aansluiten, printen en productief werken – op kantoor en onderweg.3

• Installeer deze snelle printer in uw vaste of draadloze bedrijfsnetwerk toe om werkgroepen efficiënter te laten werken.


Bespaar energie zonder in te leveren op prestaties.

• Houd de kosten onder controle – dit ENERGY STAR®-gekwalificeerde apparaat gebruikt tot 50 % minder stroom dan kleurenlaserprinters.4


1De vergelijking is gebaseerd op specificaties van de fabrikant voor de snelste kleurenmodus (maart 2012) van kleurenlaser-MFP's onder €1000 en kleurenlaserprinters onder €800 exclusief BTW uit 2012 op basis van marktgegevens van IDC uit Q1 2012 en op interne tests van HP met de printer in de snelste kleurenmodus (tests met ISO 24734 voorbeelddocumenten van 4 pagina's). Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/printerspeeds.

2De paginakostenvergelijking (CPP) is gebaseerd op de meeste kleurenlaser MFP's onder €1000 en kleurenlaserprinters onder €800 exclusief BTW uit maart 2012, de ISO-opbrengst is gebaseerd op continu printen in standaardmodus op basis van marktgegevens van IDC uit Q1 2012. De kostenvergelijkingen voor lasersupplies op basis van specificaties van de fabrikant voor cartridges met vergelijkbare capaciteit. De CPP is gebaseerd op de geschatte winkelprijs van HP 970XL/971XL inktcartridges. De werkelijke prijzen kunnen afwijken. De werkelijke opbrengst varieert, afhankelijk van de gebruikte printer, de geprinte afbeeldingen en andere factoren. Meer informatie is beschikbaar op: www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

3Een internetverbinding naar een HP web-compatibele printer en registratie van een HP ePrint account zijn vereist (een lijst van compatibele printers, ondersteunde document- en afbeeldingstypen en andere informatie over HP ePrint is beschikbaar op www.hpconnected.com). Voor mobiele apparaten is een internetverbinding en e-mailfunctionaliteit vereist. Mogelijk is een wireless access point nodig. Mogelijk zijn een apart data-abonnement of verbruikstarieven van toepassing. Printtijden en verbindingssnelheden kunnen variëren.

4De meeste kleurenlaserprinters onder €800, exclusief BTW, uit augustus 2012, Officejet Pro met cartridges met de hoogste capaciteit. Het energieverbruik is gebaseerd op tests van HP. De werkelijke kosten en het energiegebruik kunnen variëren. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/officejet.

Garantie: Standaard één jaar HP hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijke vereisten.

Energy Star is een internationale overheidsstandaard voor energiezuinige consumentenproducten. Apparaten die het Energy Star logo voeren gebruiken zo'n 20% tot 30% minder energie dan gemiddeld.